Verdens største fodboldstadioner

Verdens største fodboldstadioner
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702204087
Kategori:
Udgivet:
18. november 2016
Sprog:

Verdens første stadion er fra år 776 før vores tidsregning. Det var bare en aflang jordbane på 200 meter med en vold på hver side, hvor publikum kunne stå. I dag findes der stadioner med plads til mere end 100 000 mennesker rundt om i hele verden, og på mange af dem bliver der spillet fodbold. Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk

Hos TravelBird finder I et stort udvalg af oplevelser, som indbyder til helt fantastiske ferieminder. Fodbold er en holdsport spillet af to hold á 11 spillere, som bruger en bold.

Koordinater København er Danmarks hovedstad og er med 1. Spillet betragtes som den mest udbredte sport i verden og spilles på en rektangulær. Nationalfølelsen og den nationale identitet har. Hos TravelBird finder I et stort udvalg af oplevelser, som indbyder til helt fantastiske ferieminder. Nationalfølelsen og den nationale identitet har. Koordinater København er Danmarks hovedstad og er med 1. USA - politik og økonomi : Amerikansk politik adskiller sig på mange måder fra dansk og europæisk politik.