Det er (ikke) sort/hvidt

Det er (ikke) sort/hvidt
Forlag:
ISBN:
9788771378214
Kategori:
Udgivet:
3. marts 2014
Sprog:

Morten Messerschmidt og Morten Helveg Petersen repræsenterer hver sit yderpunkt på vor tids store ideologiske kampplads, EU. Politisk kæmper de for to helt modsatte positioner: Messerschmidt vil have punkteret EU's stigende magt, mens Helveg vil have den udbygget.

Begge er dog enige om, at status quo langt fra er gangbar. I bogen Det er ikke sort/hvidt - samtaler om skepsis, demokrati og visioner for Europa udfordrer de to politikere hinandens argumenter og bekymringer over udviklingen i et kriseramt EU. Det er en samtale og en diskussion, der gør de to politikere og ikke mindst læseren en hel del klogere på Europas tilstand og fremtid, og i glimt opstår ligefrem enighed.

Det er den du dømmer med. Jeg er ikke grusom overhoved. En fabrik er ofte et sted hvor der foregår arbejde, hvor man ikke nødvendigvis behøver at tænke så meget.

6 Side 6 Side 23 Jysk Stenklub bliver 25 år 18/ / Ja, i mine Øren lyder det næsten som et ekko, for det er jo ikke første gang, vi skal fejre rundt år for vor. Men huset ser ud på samme måde i dag; prøv selv at se næste gang du kommer forbi på Under Lien. Bakke m/bølget kant - hvid zink - ø20 cm Lysbakke med bølget kant til din hvide franske jul. Din internetbrowser er desværre uddateret. Knud Sindings hus fra syd.

Du havde bare ikke evnen til at være mor. (henviser til dunkle side) JEG er ikke plaget af at have magt.