AT-håndbogen

AT-håndbogen
Forfatter:
ISBN:
9788761663382
Kategori:
Udgivet:
25. juni 2013
Sprog:

AT-håndbogen er et opslagsværk til gymnasieelever. De kan slå op i bogen og få et overblik over fagenes metoder når de skal vælge fag i AT Bogen består af en kort indledning, der giver en introduktion til fagområdet for Almen studieforberedelse, efterfulgt af et kortere afsnit om fagenes placering i en videnskabsteoretisk sammenhæng. Herefter følger bogens dominerende del - nemlig metodeafsnittet med præsentation af hvert fags metoder. I metodeafsnittet præsenterer hvert fag de metoder, der kan komme i spil i forbindelse med AT-eksamen. Afsnittene er skrevet af faglærere med solid undervisningserfaring i et sprog, der henvender sig til de studerende. Endelig er der også en kort afslutning, der giver gode råd til eleverne om AT-eksamen. Bogen kan både anvendes, når de studerende skal vælge fag i AT, når de skal arbejde med synopsis, og når de skal til eksamen. I forhold til 2. udgave er der i denne 3. udgave tilføjet et afsnit om narrative metoder under faget idræt.

1 – januar 2012 Foreningen Lean Construction–DK Indhold Hvilke muligheder åbner lovgivningen for jobrotation. Håndbog i Trimmet Byggeri Lean Construction på dansk Version 2. Har du lyst til at få viden og inspiration til en artikel, en bacheloropgave, dit speciale eller andet. 1 – januar 2012 Foreningen Lean Construction–DK Indhold Hvilke muligheder åbner lovgivningen for jobrotation. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske dine indstillinger. Du kan få adgang til dine materialer på MinKonto ved at logge.

Håndbog i Trimmet Byggeri Lean Construction på dansk Version 2. Vores cookies samler ikke på personoplysninger.

1 – januar 2012 Foreningen Lean Construction–DK Indhold Hvilke muligheder åbner lovgivningen for jobrotation. Ved at klikke videre.