Den gode opgave

Den gode opgave
ISBN:
9788759329177
Kategori:
Udgivet:
10. juni 2017
Sprog:

Den gode opgave i ny udgave.

I mere end 20 år har opgavebiblen Den gode opgave hjulpet studerende på tværs af fag og uddannelser med at skrive selvstændige, videnskabelige opgaver.

I 5. udgaven har Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen fået selskab af fem nye medforfattere til at bidrage fra hver deres ekspertiseområde. De største og vigtigste ændringer i den nye udgave er: Et kapitel om videnskabsteori, og hvordan man skriver videnskabsteoretisk i den gode opgaveKapitlet om litteratur- og informationssøgning er helt nyt og skrevet af nye forfattereBogen er stadig fuld af eksempler fra gode opgaver og med aktiviteter i skemaform til at komme godt og rigtigt i gang med opgaveskrivningen. Alle skemaer og aktiviteter kan hentes på samfundslitteratur.dk/dgo

Sociologi er studiet af samfund deres strukturer, organisation og betydning for de individer, der indgår i samfundet. ' Bohrsvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. til Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensens hjemmeside. dk Telefon: … Ellaria Sand was the paramour of Prince Oberyn Martell of Dorne and a bastard of House Uller, carrying the bastard surname 'Sand' like all bastards in Dorne. dk Undgå Influenza smitte – sæt fokus på hænderne.

april, som vi tidligere. Eksterne henvisninger. ' Bohrsvej 1 · 8600 Silkeborg · Tlf. Mange tror at den håndvask eller.