Åbne grave

Åbne grave
Forfatter:
ISBN:
9788711701157
Kategori:
Udgivet:
12. januar 2017
Sprog:

"Vagner bladrede i en avis der lå på skrivebordet og tog en slurk af sit glas. Kiggede eftertænksomt ud i luften.

– Johnny Magic er i byen.Det lød nærmest som om Vagner sad og snakkede med sig selv.

Men Tim blev lidt mere vågen.

– Johnny Magic? – Åh. En tryllekunstner, sagde Vagner. Han optræder på Starlight står der i avisen. Hvad siger du til, hvis vi tager ind og ser hans forestilling i morgen aften, Tim?"Tim, Vagner og Lucy kører i den sorte Mercedes med Baxton bag rattet ad landevejen til byen for at se tryllekunstneren, der måske er hævneren Lazlo.Det er snestorm, natten er sort, og der foregår mærkelige ting. Vagner og Lucy fører en samtale, som Tim ikke rigtig kan høre.Baxton opfører sig mærkeligt, og hvad er det for en bil, Vagner har gravet ned i sneen?Og så starter en fantastisk forbryderjagt, der først ender flere dage senere på en forblæst kirkegård …Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.

Korngravene. Der er tale om forskellige. Dette er et klasse eksempel på, hvordan du IKKE skal opføre dig.

Dette er et klasse eksempel på, hvordan du IKKE skal opføre dig. Ny luftledning fra Endrup ved Esbjerg og ned til den tyske grænse. Om Begravelse Danmark Begravelse Danmark er den eneste landsdækkende kæde af begravelsesforretninger, der arrangerer og gennemfører begravelser over.

Her kan du se, hvordan. LÆS MERE RK Maskinudlejning tilbyder totalløsninger indenfor maskinudlejning. Her kan du se, hvordan.

Ny luftledning fra Endrup ved Esbjerg og ned til den tyske grænse.