Først når giveren er død

Først når giveren er død
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771807134
Kategori:
Udgivet:
26. maj 2017
Sprog:

Foråret folder sin grønne pragt ud ved det gamle Cistercienserklosters ruiner og Kongsgården i dagene op til middelalderugen i Visby. Politiet bliver kaldt ud til en mordbrand ved Roma Kirke, hvor en ældre kvinde, Frida Norrby, er omkommet. Hendes hjemmehjælper, Ingrid Bogren, var den sidste, der så Frida Norrby, inden hun døde, men hun har nu været forsvundet i et døgn. Sporene leder Maria Wern og hendes kollegaer til et sommerhusområde, hvor alle kender alle og historierne er mange.

Var Frida Norrby på sporet af noget, har det med de gamle kort i hendes afdøde mands bankboks at gøre, eller var den gamle dame ved at miste forstanden. Det bliver op til Maria Wern at opklare den sag. Den er spændende, velskrevet og krydret med en absurd humor, som får mig til at klukle midt i mordmysteriet. - Borlänge Tidning

Avgiftspliktens utstrekning. Født I Kristiania i 1907. Skatterådet fandt, at der ved en gaveoverdragelse af unoterede aktier omfattet af boafgiftslovens § 27 var et retskrav efter 1982-cirkulæret på anvendelse af formueskattekursen, når der ikke kunne … Det er straffbart med organisert pokerspill i Norge, og politiet har gjentatte ganger foretatt razzia hos lukkede foreninger. Skatterådet kunne ikke bekræfte, at der kunne anvendes andre værdier end handelsværdien ved anvendelsen af pengetankreglen. Avgiftsplikten. Utdannelse: SHKS under Torbjørn Alvsåker 1927, kunstakademiet under Wilhelm Rasmusen 1928 – 1930. Billedhugger, maler og grafiker. LBK nr 1162 af 01/09/2016 - Bekendtgørelse af lov om påligningen af indkomstskat til staten (ligningsloven) - Skatteministeriet Denne lovtekst er offentliggjort af JURAPLEXUS og indeholder uofficielle paragrafoverskrifter og noter. Hvad er forskellen på en ferrari og en død baby.