Rejsen ind i nuet

Rejsen ind i nuet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799040360
Kategori:
Udgivet:
29. maj 2012
Sprog:

Rejsen ind i nuet er en af de sjældne bøger som kan forvandle vores liv og løfte os op på et helt nyt bevidsthedsplan.Leonard Jacobson guider klart og tydeligt læseren på vejen til en opvågnen der fører til befrielse fra fortidens smerte og begrænsninger og ind i nuets glædesfyldte og grænseløse verden. Bogen viser på en enkel måde hvordan vi stilner sindet og bliver fuldt nærværende og vågne over for det sande liv.Det vigtigste aspekt ved denne bog er dog måske forfatterens enestående indsigt i sindets og egoets natur. Han beskriver detaljeret egoets modstand mod nærvær i nuet som den største forhindrig for vores opvågnen og hvordan vi enkelt og effektivt kan overvinde den modstand.

Han giver os indsigt i de dybeste spørgsmål som vi er nødt til at forholde os til hvis vi virkelig vil friheden. Han taler om sjælens rejse på e måde som sætter hele vores eksistens i perspektiv og forvandler problemer og vanskeligheder til muligheder for at vågne op. Hver side i denne bog afdækker en lille del af mysteriet. Det er som at følge et kort hvor vejen på rejsen til nuet bliver tegnet ind.

Jeg var helt ødelagt og bange for at miste ham. Yogaferie Playitas uge 19, 6. Mit råd er at du læser 'igennem' og blot … Rikkes rolige og livskloge undervisning får mig til at føle både indre ro og flow. 61262881 Generelt om 80erne. Det er to store lokale navne, der med glæde kan melde om et forstærket samarbejde, da Bach Gruppen A/S er blevet ny trøjesponsor i Viborg HK.

Jeg henviser til: Knud Christiansen tlf. Et lille hjerte så sart og forrevet. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed.

Er du spirituel. Cleansing Foam er en mild skum, der nænsomt renser huden for snavs og makeup og samtidig modvirker tørhed og … Lean Blog – Lean i administration, produktion, service, logistik, salg, innovation, i hjemmet osv. Bodyyoga arrangerer en Yoga og meditationsferie på Playitas.