En by af lys

En by af lys
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702015270
Udgivet:
8. marts 2004
Sprog:

Selvstændig fortsættelse til Hekseringene, Springkilden og Englehuset. Anne-Marie sidder midaldrende i et gammelt, arvet hus, ensom og omgivet af det forgangne. Hun mindes først og fremmest sin far Henning, et undtagelsesmenneske, som ingen andre end Anne-Marie forstod. Hendes liv med Henning vokser frem af alle de slidte ting og halvt glemte begivenheder, og til sidst fremstår et af de mest levende forhold mellem en far og en datter, man kan forestille sig.

Lys betegner sædvanligvis den del af det elektromagnetiske spektrum som er synligt for det menneskelige øje ved hjælp af synssansen, kaldet synligt lys. Produkter: Se mere under Produkter. opdateret 26-09-2017.

Kort sagt om brugen af næruv og sortlys Vi har samlet hele vores brugtsalg af lyd, lys, rigging mv. Af Jørgen A. Vi leverer alterlys, kirkelys, bloklys og brugskunst online. Denne artikel vil på tørreste vis fortælle dig historien om en af vor tids vigtigste videnskabelige teorier. LYNGSØE LYS | Stearinlys af rene råvarer i høj kvalitet. Brugen af traditionelle stearinlys er d. Kort sagt om brugen af næruv og sortlys Vi har samlet hele vores brugtsalg af lyd, lys, rigging mv. Stearinlys i 100% ren stearin.