En sødmefuld sommer i Mumleby

En sødmefuld sommer i Mumleby
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740615517
Kategori:
Udgivet:
17. maj 2017
Sprog:

Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby finder de på alverdens sjove ting. Nu er det endelig blevet sommer i Mumleby. Veninderne Vera og Astrid leger med drengene, Anker og Alvin. Der er solbrune ben, sommerferie og lange lyse nætter i Mumleby. Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldt med eventyrlige sagn og historier. Et sted fuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner. Bøgerne er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarme feel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækket med opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde. “Min datter og jeg er helt forelskede i bogen og kan faktisk næsten ikke vente til næste bog i serien om Mumleby udkommer. Børnenesbøger.

dk “Man får helt lyst til at flytte til Mumleby, hvor der er tid til at lege og være sammen, og historierne vil give anledning til masser af gode familieaktiviteter for hele familien. Dansk Bibliotekscenter Mumleby-universet er skabt af illustrator og forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i det eventyrlige Mumleby.

Køb gavekort; Følg din ordre; Kundecenter; Lister Gemte produkter; Opret konto; Login; Gensend Password; Få hjælp & svar; #GAMING Forfatter: Elvira Fragola, Titel: En sødmefuld sommer i Mumleby, Pris: 145,95 kr. Den er delikat, lækker og sødmefuld uden at blive kvalm. oplag] af Elvira Fragola - Hardcover (Bog med hård ryg). En ring fuld af … Læs om En sødmefuld sommer i mumleby i kategorien Børnebøger med ISBN nr. 9788740615517 fra forlaget Turbine. Winelab. Elvira Fragola is the author of En vidunderlig vinter i Mumleby (4. 71 avg rating,. Bog; Hajer og havfruer. Jeg glæder mig til at læse mere om Vera, Astrid, Marvin, Anker og alle de andre i Mumleby. Læs mere.