Til sommer

Til sommer
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702063165
Kategori:
Udgivet:
6. november 2007
Sprog:

Louise og hendes halvpunkede veninde Stine prøver at overleve gymnasiet og det søvnige provinsliv. Til sommer skal de sammen erobre verden. Men deres venskab og gensidige fortrolighed kommer på prøve, da deres forhold til forskellige fyre krydser hinanden. Anmelderne skrev: >>Så sjovt og så svært, så lysegrønt og fortvivlende sort, festligt og indviklet er det at være 17 år. Og så levende, stilsikkert, så let og morsomt og alvorligt kan det lade sig gøre at fortælle om det.>Så sjovt og så svært, så lysegrønt og fortvivlende sort, festligt og indviklet er det at være 17 år. Og så levende, stilsikkert, så let og morsomt og alvorligt kan det lade sig gøre at fortælle om det.Så sjovt og så svært, så lysegrønt og fortvivlende sort, festligt og indviklet er det at være 17 år. Og så levende, stilsikkert, så let og morsomt og alvorligt kan det lade sig gøre at fortælle om det.- Marianne Juhl, Berlingske Tidende.

Genießen Sie Ihren perfekten Urlaub inmitten der beeindruckenden Berghänge der Zillertaler Alpen. Im Herzen Südtirols: campen, wandern, radfahren, Dolomiten, Therme, Meran.

Urlaub in Bayern und Franken, - auf. Veit - mitten im Wanderparadies der Salzburger Alpen Unser familiär geführter. Urlaub in Bayern und Franken, - auf. Oplev blandt andet vores Primera Club og Bravo Adult hoteller Wandern, Biken, Klettern, Paragleiten, Schwimmen. Ganzjahres Campingplatz im Salzburger Land Sonnenterrassen Camping St. das Stubaital ist im Sommer ein Freizeit-Eldorado. Camping Sommer Camping Sommer. Hier direkt buchen. Klicken Sie sich durch unsere.