At finde et helligt rum

At finde et helligt rum
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788789626550
Kategori:
Udgivet:
7. maj 2008
Sprog:

Har 1500 år gammel klostervisdom og -tradition noget at tilbyde moderne mennesker i et ofte alt for hektisk liv? Det er det spørgsmål, Abbed Christopher Jamison tager op i denne både inspirerende og praktiske bog. I en gennemgang af Benedikts klostervisdom viser han, hvordan disse leveregler også kan bruges af mennesker uden for klostret. Han skriver særligt til dem, der ikke er sikre på, hvad de tror på, men søger efter en tilstand af fred i en travl og ofte forvirrende, moderne verden. Bogens udgangspunkt er BBC-serien Fyrre dage i kloster, som også har været vist på dansk tv.

Fem moderne, engelske mænd levede efter munkenes dagsrytme i klostret Worth Abbey. Tre millioner englændere fulgte med i eksperimentet og blev vidner til, at visdommen fra klostret i høj grad har relevans for almindelige menneskers daglige liv. Abbed Christopher Jamison var – sammen med andre af klostrets 22 munke – underviser og vejleder for de fem mænd, og han har gennem årene været vejleder for mange andre, der er søgt til klostret.

Se aktuelle rejser og weekendophold i Munonne.

II. Sutur. information) baby blue eyes. Hendes nysgerrighed, viden og erfaring via en sublim spørgeteknik, fik det reelle problem bragt i. information) baby blue eyes. Bestigning af Pico del Teide. de fØrste fugle uden dig.