Bøj fisken mens den er frisk

Bøj fisken mens den er frisk
Forfatter:
ISBN:
9788711435526
Kategori:
Udgivet:
31. august 2009
Sprog:

Bøj fisken mens den er frisk... ... er et ordsprog fra Tanzania. Her bøjer fiskerne halen på fisken, så de kan hænge den på en pind og lettere komme hjem til landsbyen med dagens fangst.

Men bøj fisken er også en livsfilosofi, der minder os om at leve i nuet og herved nå større mål, til glæde for sig selv og andre. Bogen er en praktisk guide til både det private og det arbejdende menneske, familien og virksomheden. Den indeholder inspirerende ny viden, motiverende øvelser og værktøjer, og tager dig gennem tre trin til ægte fiskebøjning: LEV I NUET: I nuet oplever vi indre ro, nærvær, glæde, vækst, gnist og lykke - og ingen stress. Men i en tid hvor vi konstant er på, er vores sind alt for ofte optaget af fortiden eller fremtiden, og vi mister nuet.

Lær at være 100 % til stede i dit liv. TÆNK SOM LEDER: Den dygtige leder hjælper os til at nå vores mål og ønsker. Men i en travl hverdag glemmer vi at være ledere i vores eget liv, og hvis vi ikke skal være det, hvem skal så? Bliv motiveret til at tænke som en leder - så gør du ikke kun noget godt for dig selv, men også for andre. BRUG NUET VÆRDIFULDT: Vi bliver konstant bombarderet med nye muligheder og tilbud, men hvad er værdifuldt for dig og i din verden? Bliv klog på dig selv, og bliv bedre til at fokusere på det, der er vigtigt. TORBEN WIESE har som en af de mest benyttede foredragsholdere inspireret over 100.

000 mennesker. Torben er Danmarks Vanebryder nr. 1, har firmaet “Habitmanager(R), hjemmesiden www.livehabits.dk og uddeler hvert år Vanebryderprisen(R). Han har tidligere været vært i TV3-serien “Hjemmefronten og udgivet bestselleren “Bryd vanen og nå dine mål.

Mindst 75. Den er supersimpel og smager fortryllende.

Den er supersimpel og smager fortryllende.

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Den er supersimpel og smager fortryllende. Sang til bryllup, sang til sølvbryllup, sang til guldbryllup, sang til fødselsdag, personlig sang, festsang, sangforfatter 1 - 2 - 3 - 4 - så der mad Det kan ikke gå meget hurtigere. Mindst 75. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og …. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Foredragsholder Torben Wiese er Skandinaviens mest effektive vanebryder → Torben skaber dynamik & succes.