Mor har ret

Mor har ret
Forfatter:
ISBN:
9788711597804
Udgivet:
16. februar 2017
Sprog:

En komedie i tre akter fra begyndelsen af 1900-tallet om sammenstødet mellem det reel og ideelle.

Den idealistiske lærer Erik, der er blevet overbevist om evolutionens sandhed og rigtighed. Han er så overbevist om sine nye anti-religiøse følelser, at han ikke længere ønsker at undervise i religion, og hellere vil fyres og se sin familie stå på gaden end at skulle gå på kompromis med sine egne flyvske idealer. Hans kone Bertha er dybt ulykkelig over mandens ligegyldighed over for alt, der bare har anstrøg af livets praktiske dimensioner.

Men en dag kommer svigermor på besøg, og så sker der ting og sager ...Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Henri Nathansen (1868-1944) fra en dansk forfatter, dramatiker og skuespiller med jødiskbaggrund. Han voksede op i et grosserhjem i København og tilbragte den første tid af sin ungdom med at studere jura. Henri Nathansen opgav imidlertid den juridiske vej for i stedet at forfølge et liv som skuespiller og forfatter. Henri Nathansen er især kendt for skuespillet "Indenfor Murene", som fik præmiere i 1912 på Det Kongelige Teater. Han instruerede selv stykket, og det blev en stor succes. Under den tyske besættelse af Danmark var Henri Nathansen tvunget til at flygte til Sverige i 1943. Han endte sine dage i Lund i 1944, hvor han begik selvmord. "Indenfor Murene" er sidenhen blevet indoptaget i den danske kulturkanon og bliver anset for at være en klassiker inden for dansk scenekunst og dramatik.

Jeg har selv en headshaker, og har været frustreret over at jeg ikke kunne finde flere oplysninger om lidelsen. Som kommende forældre skal I blandt andet overveje, hvordan I vil holde orlov. 16. Både hvor meget mødre og fædre kan holde, og hvordan de kan holde den. Jeg er en fyr på 22 år. Opskrifter på gode danske retter. Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings. JOHNNY GENNEM ILD OG VAND,1970 : RØDE MOR BONUS CD / FUGLEN OVER RIO GRANDE Troels Trier. Her er så en lille ny historie på engelsk til dem som har bedt om det.