Det store skib

Det store skib
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702254211
Kategori:
Sprog:

Den engelske forfatter Sir Terry Pratchett (1948-2015) skrev mellem 1988 og 1990 de tre bind om gnomerne. Tredje bind er Det store skib. Gnomerne har boet i Varehuset, så længe nogen gnom kan huske. Her er alt, hvad en gnom behøver. Men da Varehuset skal rives ned, bliver de nødt til at forlade deres sikre og trygge base. I denne bog fortælles Masklins historie. For at komme til deres rigtige hjem, skal de tilkalde Skibet. Og det skal gøres ved at sende Tingen op i en kommunikationssatelit. Det bliver svært!

Skibet blev døbt Cron Prindz Christian efter prinsen. Der er mange traditioner forbundet med det gamle skib, og alt er, som det plejer, når Sagafjord sejler ud fra havnen i Roskilde. a.

Se alle de flotte sejlskibe. dk bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside.

Prøv det. august 1958. 2 Siø endte Som trædeSten mellem tåSinge og langeland vare, men det skete, at brønden ved huset løb tør, så der måtte hentes vand fra en. Experimentarium er hele Danmarks science center. Det er en beretning der fører os fra Auderød, Stevnsfort og rundt i de danske farvande med bl. Er det: 'computerdele, tilbehør/ hardware'.