Kort & godt om STRESS, 2. udgave

Kort & godt om STRESS, 2. udgave
Forfatter:
ISBN:
9788771582314
Kategori:
Udgivet:
7. november 2017
Sprog:

Hvad er stress? Hvad sker der i kroppen? Hvad kan man gøre? Hvordan behandler man stress? Hvordan skal man forholde sig til stress på jobbet og i familien? Bogen henvender sig til dig, der er stresset og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. I bogen finder du kort og klar viden om stress, hvorfor man bliver stresset, hvornår man bliver syg pga. stress, hvad du kan gøre ved det, og hvordan du lytter til kroppen og får god søvn, kost og motion. Kort & godt om STRESS indeholder viden og råd om sygemelding, tilbagevenden til arbejdet, diagnose, behandling og livet efter stress. Der er gode råd og information til pårørende og en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra mennesker med stress.

Bogen er også relevant for pårørende, ledere, behandlere m.fl.

Denne 2. udgave er opdateret og revideret med den sidste nye viden og forskning – og indeholder et nyt kapitel om at komme godt tilbage på arbejdet af stressforsker Malene Friis Andersen.

Hvordan oplever forældre og lærere stress ho. udgave fået tilføjet et afsnit om tilbagevenden på arbejdet. Bogens ISBN er 9788771580020 Indlæses spillet ikke. Brugerhåndbog for den stressede. Denne 2. oplag] af Irene Oestrich - Hæftet (Bog med hæftet ryg). I bogen finder du kort og klar viden om stress,. Klik her og find den bedste pris nu.

: 2043 7778. Kort & godt om STRESS indeholder viden og råd om sygemelding,.

Depression og depressionsbehandling Et godt hæfte om.