Den Gyldne Ørn

Den Gyldne Ørn
Forfatter:
ISBN:
9788777195815
Kategori:
Udgivet:
1. januar 2014
Sprog:

Serie af Lise J.

Qvistgaard, der her har skrevet fire utroligt flotte, dramatiske og spændende fantasybøger fulde af fantasi og spænding. Denne gang handler serien om de to børn Johs og Anna, der får som opgave at redde Træet i Søen, livskraftens træ, fra undergang, og dermed redde verden. Serien “Træet i Søen 1-4 består af følgende 4 titler: 1. Den Hvide Bjørn Lix 11 Lettal 16 2. Druiden Lix 11 Lettal 173. Den Gyldne Ørn Lix 11 Lettal 16 4. Wyverns vrede Lix 11 Lettal 16 Bøgerne er en samlet fortælling fordelt på 4 bøger.Bøgerne skal derfor læses i rækkefølge. Illustreret i farver af Rasmus Jensen. Hver bog indeholder 48 sider og er indbundet som hardback.

Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende. Danmarks rigsvåben består af tre gående, blå løver med røde tunger og kronet med gyldne kroner.

Folk ville nok alligevel have bladret frem til det kapitel først. Er du spirituel. Klik på et billede for at se et stort foto, og en nærmere beskrivelse. Idun (norrønt: Iðunn) er en nordisk gudinde, der i mytologien er associeret med æbler og ungdom. Thomas Vikstrøm, som er leder af. Gå til dine logers møtekalender og klikk på stjernen under logeskjoldet for å merke den som favoritt. Klogelig har de valgt at starte bogen med afdelingen om Four Jacks. Klogelig har de valgt at starte bogen med afdelingen om Four Jacks. I denne brosjyren finnes informasjon om Den Norske Frimurerorden og noen svar på hva vår virksomhet inneholder.