Unge og hash

Unge og hash
Forfatter:
ISBN:
9788771585155
Kategori:
Udgivet:
23. august 2017
Sprog:

Hvordan tager man som forældre eller professionel fat på samtaler med unge, der ryger hash? Hvad gør man, når den unges forbrug står i vejen for det gode ungdomsliv? Hvordan skaber man dialog i stedet for konflikt? Det giver denne bog konkrete og vedkommende bud på. På baggrund af sit mangeårige arbejde i Stofrådgivningen giver bogens forfatter, familieterapeut Anine Boisen, et væld af gode råd og konkret viden om unge og hash. Bogen rummer også casehistorier med brugbare ideer til, hvordan man – som forældre eller professionel – kan forstå og håndtere de problemer, der følger med, når unge har et forbrug af hash. Med udgangspunkt i fakta om hash og en nuanceret forståelse af, hvad det vil sige at være teenager, beskriver bogen en række centrale temaer: de første samtaler om hash, når unge lyver og stjæler, forældres afmagt og samarbejde omkring konflikter og forandringer. Bogen henvender sig til forældre, lærere, ungerådgivere, socialrådgivere og andre, der er tæt på unge, der har et forbrug af hash. "Nyt skal læres, gammelt skal kasseres, der skal tages hensyn til rusmidlernes virkning på den unge og til, hvem den unge er.

I den situation er der brug for støtte, råd og vejledning. Det er her, denne bog kommer med viden og en række vigtige råd og ideer til handlemuligheder." - Henrik Rindom, misbrugsekspert og speciallæge i psykiatri

Er du ung, mellem 13 og 23 år, og er du ikke i gang med folkeskole eller uddannelse. Disse. Maria går på VUC og drømmer om at blive læge, mest fordi hun mener, det vil gøre. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Søg Alle årgange Facebook BUPL. Psykolog i Nyborg Ugens tal for folkesundhed. lokalavisen. Servicetekst Hovedgruppe 27 omfatter bl. Et tilbud til dig, der er under 30 år og har problemer med rusmidlerDu er velkommen til at ringe til os eller kigge forbi Slotsgade 7, i gården. Vi hjælper børn, unge og voksne med stress, depression, ADHD/ADD, PTSD & … Skizofreni – eller rettere skizofrene sindslidelser – påvirker tanker, følelser og sanser.