Festlige småretter - de søde

Festlige småretter - de søde
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793265998
Kategori:
Udgivet:
11. maj 2015
Sprog:

De små retter egner sig særlig godt til alternative festopdækninger, dvs. de aftener, hvor man ikke lige sidder tolv mand bænket ved et langt bord med hvid dug. Når man spiser småretter, kan man sidde eller stå, hvor man vil, og det er oplagt til havefester, altanfester og til indendørs selskaber, hvor rammerne er lidt mere uformelle. Ikke mindst er småretter en gave til alle dem, der tidligere har haft svært ved at vælge én ret, siddet med menukortet i evigheder for derefter alligevel at skulle smage alle de andres mad.

Nu kan du få lov at smage det hele helt uden at bede om lov! I Mad & Boligs Festlige småretter – de søde finder du 15 opskrifter på små fristende desserter, portionskager og andre søde fristelser, som du kan spise i et par gode mundfulde. Og der er helt sikkert plads til at smage mere end én! Må vi foreslå en eftermiddag med søde tapas? Sønderjysk kaffebord, go home.

Der blev fundet 32600 bøger. Der blev fundet 32600 bøger Denne side er blot en simpel liste med de bøger vi har på siden indtil nu. TRYK HER FOR AT KOMME TIL VORES RIGTIGE HJEMMESIDE. Der blev fundet 32600 bøger Denne side er blot en simpel liste med de bøger vi har på siden indtil nu.

TRYK HER FOR AT KOMME TIL VORES RIGTIGE HJEMMESIDE. TRYK HER FOR AT KOMME TIL VORES RIGTIGE HJEMMESIDE.

Der blev fundet 32600 bøger Denne side er blot en simpel liste med de bøger vi har på siden indtil nu. TRYK HER FOR AT KOMME TIL VORES RIGTIGE HJEMMESIDE.