Luffer og Puffer - og andre ting du ku' hækle

Luffer og Puffer - og andre ting du ku' hækle
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740605723
Kategori:
Udgivet:
29. februar 2016
Sprog:

Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog! Illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, Stine Spedsbjerg, står bag de populære blogs StineStregen.dk og StrictlyStine.com samt en yderst velbesøgt Instragramkonto, hvor man får indblik i Stines finurlige univers og hverdagssysler. En af disse er hækling, som for Stine egentlig startede som et værn mod tankemylder og ængstelighed, og hun fandt hurtigt ud af, at hækling virkede som meditation for hende, og de er denne erfaring hun håber at kunne give videre med Luffer og puffer. Opskrifterne er sjove, skæve og finurlige og kræver ikke masser af erfaring. Bogen indeholder desuden en hækleskole med alle de gode fifs, som Stine selv ville ønske, hun havde kendt til, da hun startede med at hækle. Bogen indeholder 30 opskrifter på ting, der er yderst anvendelige og overskuelige at hækle – fx Ipadsleeve, æggevarmer, clutch, grydelapper, hue, halstørklæde, pandebånd, suttesnor - og selvfølgelig luffer og puffer! Hver eneste opskrift har tips til, hvordan man kan sætte sit personlige præg, og alle ting, der kan tages på, kan hækles i både voksen- og børnestørrelse.

Stine Spedsbjerg, illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, står bag de populære blogs. Stine Spedsbjerg, illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, står bag de populære blogs. Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog. Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog. Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog.

Stine Spedsbjerg, illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, står bag de populære blogs. Stine Spedsbjerg, illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, står bag de populære blogs. Stine Spedsbjerg, illustrator og formand for Dansk Tegneserieråd, står bag de populære blogs. Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog. Velkommen til en anderledes, hyggelig og meget personlig hæklebog.