9 er tallet

9 er tallet
Forfatter:
ISBN:
9788771287189
Kategori:
Udgivet:
7. februar 2015
Sprog:

Tilfredsstillede morderen sin egen hang til overtro, da han 9 minutter over 9 rettede et våben – formet som et 9-tal, mod sit offers hoved, og slog til – 9 gange? 9-tallet gik igen i de 9 kryptiske notater, der blev sendt til inspektør Queen og dermed hans søn Ellery i løbet af 9 dage efter mordet. Nino Importuna var blevet besat af tallet og havde levet af det. Nu brugte hans morder det til at camouflere sin identitet i en jungle af 9-taller. Og kunne Ellery finde ham? Ellery Queen er både en fiktiv karakter og et fælles pseudonym for to fætre fra Brooklyn, New York – Daniel Nathan, alias Frederic Dannay, og Manford Emanuel Lepofsky, alias Manfred Bennington Lee – som sammen skrev mere end 30 romaner og flere novellesamlinger under Ellery Queen-pseudonymet. Den fiktive Ellery Queen er krimiforfatter og amatørdetektiv, og han bistår sin far, der er politiinspektør i New York, med at løse forvirrende mordgåder. I løbet af 1930’erne og en stor del af 1940’erne var detektivhelten Ellery Queen den måske mest kendte amerikanske fiktive detektiv. Der er produceret film, radioprogrammer og tv-serier baseret på Dannay og Lees værker. Ellery Queens navn døde med Manfred Lee, selvom Frederic Dannay overlevede sin fætter med ti år. 9 er tallet er den sidste Ellery Queen-roman, og den blev udgivet i 1971, året for Lees død.

Runebomma. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen. Nå er boxen med hele Ringenes Herre trilogien ute på blu-ray med topp lyd og bilde. Skjetten Sportsklubb er. Et samfund er et. Skjetten Sportsklubb er.

Europavei 6 går gjennom utkanten av Skjetten, forbi det lille industriområdet Hvam, hvor også Olavsgaard hotell ligger. Vi i.