Den gyldne søn

Den gyldne søn
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763838894
Udgivet:
4. februar 2016
Sprog:

Forfatteren til Den hemmelige datter er tilbage med en ny gribende roman om familier, kærlighed og venskab og de forventninger og krav, vi har til os selv og hinanden. Anil og Leena vokser sammen op i en lille indisk landsby og er uadskillelige, indtil voksenlivet presser sig på, og det bliver tydeligt, at det er to meget forskellige liv, der venter dem. Anil bliver som den forgudede ældste søn sendt til USA for at færdiggøre sin lægeuddannelse, og selvom livet som nyuddannet læge ikke er nogen dans på roser, nyder Anil friheden i USA langt væk fra familiens krav og er fast besluttet på ikke at vende hjem. Som datter af fattige forældre ligger Leenas fremtid fast. Hun må gifte sig med den mand, de har fundet til hende, og flytte ind hos hans familie i en fjern landsby. Livet som nygift i et hus, hvor svigermoren og svigerinden regerer, viser sig hurtigt at være fuldkommen utåleligt, og Leena er nødt til at træffe et svært valg for at redde sig selv. Pressen skriver: »Læs denne fremragende, bittersøde samtidsroman, som på én gang er eksotisk og velkendt, og som minder os om, at der for de fleste mennesker indimellem er en dyb kløft mellem det, man ønsker, og det, man får.« ***** – Femina **** – Politiken »En bog, der kan det, gode bøger kan: virke som en indre biograffilm.« ***** – Alt for damerne »Rystende og rørende.« – Lolland-Falster Folketidende

16 behandlinger senere kunne jeg … Herakles var søn af Zeus og Alkmene, som var dronning af Theben. Navnet Herakles betyder 'Heras fryd', men på trods af navnet blev han forfulgt af Hera, som frydede sig ved at påføre ham store sorger gennem hele livet. På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Flyrejse til den Napolitanske Riviera fra København og Odense, godt hotel, halvpension og vin til maden. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse. Cicero, Høst & Søn, Pretty Ink, Rosinante. På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog.

Rosinante & Co ligger i hjertet af København og består af fire forlag. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse. De fem forlag har hver sin stærke udgivertradition. Oplev Capri, Amalfi, Sorrento, Pompei og Vesuv.