Harens øjne

Harens øjne
Forlag:
ISBN:
9788702233872
Kategori:
Udgivet:
5. april 2017
Sprog:

En sommerdag 1998 efterlades en dreng ved et hus i et vildfremmed landskab. Hans mor er kørt uden at fortælle om den gamle, der bor der. Det er Arne, han kan både tegne og udstoppe dyr, lave pengesedler og mad, som drengen må prøve at vænne sig til. Det er snart længe siden, at der sidst har været et barn i huset, men de to må lære at omgås hinanden, mens nabokonen holder øje på afstand.

Hun har fældet et træ for at kunne se hen over marken til dem. For de mænd, Arne får på besøg, er ikke godt selskab for nogen.

Der fremkommer et regelmæssigt spor, hvor hver pote sætter sit eget aftryk. Når du skyder til vildt med riffel, må du:. Ikke forsøge skud i ugunstige vinkler, hvor muligheden for at ramme vitale dele af vildtet er ringe og anskydningsrisikoen stor. Ikke forsøge skud i ugunstige vinkler, hvor muligheden for at ramme vitale dele af vildtet er ringe og anskydningsrisikoen stor. Ikke forsøge skud i ugunstige vinkler, hvor muligheden for at ramme vitale dele af vildtet er ringe og anskydningsrisikoen stor. Ikke forsøge skud i ugunstige vinkler, hvor muligheden for at ramme vitale dele af vildtet er ringe og anskydningsrisikoen stor. Når du skyder til vildt med riffel, må du:. Når haren bevæger sig i sine hop eller spring, sættes karakteristiske aftryk. Når du skyder til vildt med riffel, må du:.