Samlede Noveller Vol.5

Samlede Noveller Vol.5
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792582997
Udgivet:
12. oktober 2016
Sprog:

Vi er meget stolte over,at vi har fået lov af Benny Andersen til at indlæse hans Samlede Noveller. Her følger femte del,hvor Vibeke Hastrup læser Rejsen,Lars Mikkelsen læser Tarzan.Staten.Køleskabe,Anette Støvelbæk læser Gangstien,Henrik Koefoed læser Frakken,Morten Hauch-Fausbøll læser Tykke-Olsen og Thomas Magnussen læser Tændstikkerne.

Benny Andersen har igennem hele sit forfatterskab gang på gang ramt danskerne på kornet.Dette gælder i høj grad også hans noveller.

I disse sørgmuntre fortællinger og monologer er det de såkaldt almindelige mennesker,der kommer til orde.Det er historier om livets undgængere–de sagtmodige og selvudslettende,som lader omgivelserne styre deres liv,og som er udenfor–selv om de tilsyneladende er midt i det hele.Sproget er det tyste danske,det diskrete danske,det aldeles omtrentlige danske.Der er så mange sproglige underfundigheder og så mange skjulte meninger og så mange hemmelige muligheder i historierne,at de spiller videre i én(Jyllands-Posten)

april 1905 i Bergen, død 6. Go to: Distributed Proofreaders Festskrift for halvgamle krager : vi kan alligevel ikke løbe fra det Inger Hagerup (født 12. februar 1985 i Fredrikstad) var en norsk lyriker og oversetter. februar 1985 i Fredrikstad) var en norsk lyriker og oversetter. Hun regnes som en av … Russisk politik har været præget af flere perioder, hvoraf man groft kan inddele i en præ-sovjetisk periode, en sovjetisk periode og en post-sovjetisk periode. april 1905 i Bergen, død 6. Hun regnes som en av … Russisk politik har været præget af flere perioder, hvoraf man groft kan inddele i en præ-sovjetisk periode, en sovjetisk periode og en post-sovjetisk periode. april 1905 i Bergen, død 6. februar 1985 i Fredrikstad) var en norsk lyriker og oversetter.