Gerontologi

Gerontologi
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788712055464
Kategori:
Sprog:

Viden om normal aldring og ældre mennesker, gerontologi, er vigtig for forståelse af ældre mennesker som sundhedsprofessionelle møder i deres arbejdsliv; det gælder både viden om ældre på samfundsniveau og på individniveau. Udgangspunktet for denne bog er, at det er normalt at ældes, at skrøbelighed som følge af alder er normal, og at det er normalt at blive ældre i den vestlige del af verden. Bogen ønsker at give både studerende, undervisere og sundhedsprofessionelle indblik i og forståelse af aldring, ældre og livet som ældre ud fra en række udvalgte perspektiver og primært inden for en skandinavisk kontekst. Denne antologi kan som helhed ses som et kalejdoskopisk blik på aldring, ældre og livet som ældre, som søger at indkredse gerontologi bredt, hvor de enkelte kapitler går i dybden i de konkrete foci. Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specialiseret sig og/eller forsker i aldring, ældre og livet som ældre fra forskellige videnskabelige og professionelle positioner i håb at gribe et mangfoldigt blik og forståelse af ældre mennesker. Bogen henvender sig primært til studerende og undervisere inden for professionsbacheloruddannelser på de sundhedsfaglige og social(pædagogiske) områder samt til sundhedsprofessionelle, som arbejder med ældre mennesker. Bogen henvender sig ligeledes til diplomstudierne inden for de sundhedsfaglige og social(pædagogiske) områder, og master-/kandidatstuderende med specifik interesse inden for ældreområde.

Kemudahan semakan melalui portal ini adalah berdasarkan syarat minimum kemasukan ke UA/Politeknik Premier. Joomla. Institut for Molekylærbiologi og Genetiks vigtigste opgaver er at give forskningsbaseret undervisning på bachelor-, kandidat- og ph. Nyhedsbrev - Nyt om Gammelt. La société belge de gérontologie et de gériatrie organisera ses 19èmes journées d’automne les 21 et 22 octobre 2016 à Liège. Share the latest research findings and ideas, and meet old and new colleagues and friends. Læs nyhedsbreve La interesante historia del origen de la palabra GERONTOLOGÍA. gerontologi - betydelser och användning av ordet.

Share the latest research findings and ideas, and meet old and new colleagues and friends. Antologi om hverdagsliv. Undervisning foregår som en blanding af forelæsninger, og gruppearbejde.