Den rytmiske musiks stilarter

Den rytmiske musiks stilarter
Forfatter:
ISBN:
9788778421746
Kategori:
Udgivet:
1. august 2005
Sprog:

Flot indbundet bog i stort format med guldtryk. Komplet dansevejledning til Les Lanciers. Her er en musikskolebog til alle, som ønsker at lære de forskellige rytmiske stilarter at kende. God til undervisning af begynderen og som inspiration til den øvede. 35 af de mest kendte stilarter fra rumba til Les Lanciers samlet i en musikbog. Forfatteren og musikeren og Jesper Asmussen skriver i forordet: ""Det er ikke nok med, at der f.eks. står ""latin"" øverst på noderne, og så spiller du bare noget fra ""de varme lande"". Stilarterne er ordnet alfabetisk og beskrives på følgende måde: først selve noderne og et par gode råd til musikeren (som bør læses hjemmefra).

Derefter information om dansens specielle karakteristika samt anvisning på, hvordan orkesterets musikere får det bedste ud af musikken.

Bogen har også vejledning til kapelmesteren, tips om improvisation og ordliste med forklaring af fagudtryk (potpourri, presto, prestissimo m.v.). For og bag i bogen er der to små instruktive billedserier om, hvordan du stryger en skjorte og binder et slips. Når musikeren er ude på job, er der ikke nogen back up i form af studietekniker. Man er på hele tiden og må forlade sig på orkestrets kunnen. Enhver musiker med respekt for sig selv og musikken må kunne spille mange forskellige stilarter og vide, hvordan orkesteret skal lyde. Forfatteren sender en kærlig tanke til de mange musikere som spiller ""suppe, steg & is"" til danskernes bryllupper og fødselsdage. Tonen er uhøjtidelig, men budskabet om at tage musikken alvorligt er ikke til at tage fejl af. Forhistorie og komplet dansevejledning til Les Lanciers. Indledning af kapelmester Peder Kragerup. Indholdsfortegnelse: Be-bop Bolero Boogie-woogie Bossa nova Calypso Can-can Cha-cha-cha Charleston Country & western Disco Engelsk vals Folk-rock Funk Jazzvals Jive Forhistorien om Les Lanciers Les Lanciers med komplet dansevejledning Les lanciers i kort

århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer. århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer. 000 år siden, skønt stadig større bevismateriale tyder på en endnu. De første beboere i Nordamerika migrerede fra Sibirien ved hjælp af Bering-landbroen og ankom i Amerika for mindst 15. århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer.

Før den europæiske kolonisering af Amerika, som begyndte i slutningen af det 15.

århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer. århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer. århundrede, var det nuværende USA beboet af flere indfødte stammer.