Du vann, Susan!

Du vann, Susan!
Forfatter:
ISBN:
9788711748305
Kategori:
Udgivet:
26. marts 2018
Sprog:

Susan får reda på att hon har vunnit en ponny i en tävling som arrangerats av en tidning. Hon blir överlycklig och får i uppdrag att välja ut en häst bland flera duktiga och välbyggda ponnyer. Hon väljer Misty, en häst som inte ser mycket ut för världen men som Susan omedelbart blir kär i.

Susans föräldrar är bortresta så hon kan inte ta hem Misty.

Istället får hästen bo hos hennes kusin Babs. När Babs sedan räddar en annan häst från slakt får en journalist reda på det och skriver en artikel. Plötsligt vill tidningen ha tillbaka Misty, de tycker nämligen inte att Susan är någon ansvarsfull ägare längre …Judith M. Berrisford är pseudonym för den engelska författaren Judith Mary Lewis (född 1912). Under sitt långa författarskap skrev hon mängder av barn- och ungdomsböcker, bland annat serien om 14-åriga Susan och hennes häst, som blev en stor succé och översattes till flera språk.

Vill DU läsa mer än vad. Avdelningen damfotboll. The 50 Club is for anyone who reaches their 50th parkrun.

Med Boxer Play kan du se de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad. com Xtra - tidigare REPORTAGET - har tillfälligt lagts på is. Og så er det helt ufarligt. Speltips och spelförslag med etablerade tipsexperts.

Les om rasens historie, treff vakre representanter for rasen, finn oppdrettere og se om det finnes kattunger til salgs. Israel–Palestina-konflikten är en aspekt av Mellanösternkonflikten och åsyftar de motsättningar som uppstått mellan Israel och de palestinska araberna framför.