Billeder på integration

Billeder på integration
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788761623218
Kategori:
Udgivet:
19. juli 2012
Sprog:

Udgivelsen kombinerer fortællinger, billeder og statistikker for at give et nuanceret billede af, hvad integration er, og hvordan den foregår. Bogen indeholder: Cases, der gør integrationsdebatten konkret og nærværende.Arbejdsopgaver, der giver mulighed for at omsætte den gennemgåede teori i praksis, så elever og studerende er rustet til selv at tage på feltarbejde.En historisk gennemgang af immigrationen i Danmark.Hvert kapitel introducerer til en ny samfundsvidenskabelig metode (deltagerobservation, brug af kamera og video, interviews, spørgeskemaer og statistik) og giver grundige definitioner af faglige begreber.Bogen kan anvendes i alle faglige sammenhænge, hvor integration er på dagsordenen - for ungdomsuddannelsernes vedkommende specielt i samfundsfag, religion, kultursamfundsfaggruppen og AT. Vil desuden kunne anvendes på de videregående uddannelser, fx på pædagog- og socialrådgiveruddannelserne.

Lærere kan hente eksempler på forløb og inspiration i Materialet i undervisningen, som ligger under Til ajourPlus-lærere øverst på siden.

Minuba har integration til produkter, som giver din virksomhed den rigtige løsning. På denne side finder du læsevejledninger for faget historie. Det moderne, sekulære samfund afvises af nogle muslimer. Minuba har integration til produkter, som giver din virksomhed den rigtige løsning. Er du medlem af Venstre, så tilbyder Fogt Studie- & Grupperejser en række spændende rejsetilbud til en særlig pris. september. En rigtig god samling af de allerbedste vittigheder. En rigtig god samling af de allerbedste vittigheder. Benyt også chat-funktionen her på hjemmesiden – gratis.