Smil - du er stadig på! 1

Smil - du er stadig på! 1
Forfatter:
ISBN:
9788711723869
Kategori:
Udgivet:
24. april 2017
Sprog:

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Birgit Erup fortæller om egne og andre kvinders oplevelser og erfaringer med livet som 50-60 årige – ej heller bliver der censureret noget bort, når det kommer til fortællinger om omgivelsernes (både unge og mænd) holdninger til dem. Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket. 18 så mød op så vi kan slå dem Four Jack var utvivlsomt den mest succesfulde vokal-kvartet i Danmark i 1950’erne og starten af 1960’erne.

Kære Rikke. Jeg har skrevet mange, og lægger vægt på det sjove, det skæve og de gode bummerter. Jeg kunne skrive meget mere, komme med flere og sikkert også bedre eksempler, men listen er skrevet lige fra hjertet. 28. Slett all gjeld på 2 uker -Bli gjeldfri og få en ny start. Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel.