Bedstemor Bob og Søde Sally Sukkertop

Bedstemor Bob og Søde Sally Sukkertop
Forfatter:
ISBN:
9788771058086
Kategori:
Udgivet:
6. november 2014
Sprog:

"Vil du ikke godt fortælle et eventyr, Bedstemor Bob?" sagde Søde Sally Sukkertop.

"Men husk nu, at jeg ikke kan tåle at høre det der navn, du ikke må sige ..." Søde Sally Sukkertop kunne ikke tåle at høre ordet "Rødhætte", og det var jo, fordi Bedstemor Bob fik puttet Rødhætte ind i alle de eventyr, hun fortalte, og det var lige til at få galoperende spat af, og derfor sprængte Søde Sally Sukkertop Bedstemor Bob i luften, hver gang hun sagde Rødhætte.

Her er for første gang alle de ækle æventyr i Rune T. Kiddes kærlige og kuleskøre serie om Bedstemor Bob og Søde Sally Sukkertop samlet i én bog. Det er grimmere end Grimm og anderledes end Andersen. Det er for børn fra 6 til 106 år. Det er fandenfiseme sjovt.

29. Indbundet • 64 sider • 249,95 kr. En overraskende historie med adelige frøkener, kriminalitet, bander, spøgelser, næsehorn og havenisser… Anna Claybourne • Brendan Kearney Det store dyreeventyr - Søg og find verden rundt. august 2014: ”Friederikesdal” udkommer. En overraskende historie med adelige frøkener, kriminalitet, bander, spøgelser, næsehorn og havenisser… Anna Claybourne • Brendan Kearney Det store dyreeventyr - Søg og find verden rundt.

august 2014: ”Friederikesdal” udkommer. august 2014: ”Friederikesdal” udkommer.

Kom med på opdagelse verden.