Københavns 4 årstider

Københavns 4 årstider
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799720941
Kategori:
Udgivet:
1. november 2015
Sprog:

Amager, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Indre by og Frederiksberg byder på herlige historiske minder, grønne åndehuller og torve, der summer af liv året rundt. Summen af dette er nu samlet i en flot bogudgivelse begået af Arne Lybeck i samarbejde med fotograferne Henriette Elmöe og Alex Christensen og udgivet på forlaget Legimus. Bogen byder på fantastisk flotte billeder, hvor bydelene og byens skiftende årstider foreviges og er ledsaget af billedtekster, der kort og præcist fuldender det sete. Alle fire årstider er dækket ind lige fra det spirende forår med unikke fotos fra steder som Frederiksberg Have, Bispebjerg og kolonihaverne på Amager, mens sommerens badegæster er lokaliseret ved Amager Strandpark og Havnebadet på Islands Brygge. Hygge ses på de flotte fotos fra byens mange torve, ligesom leg og afslapning i parkerne på Vesterbro foruden Kongens Have er genstand for bogens gennemgang af de fire årstider i København. Bogen slår desuden et smut omkring Kastellet, Nyhavn og Søerne. Sidst men ikke mindst bliver efterårets og vinterens kulturelle tilbud præsenteret på fin vis over bogens 96 sider.

2018. Jeg var anbragt på døgninstitution, fra jeg var fire år gammel.

Køb online og få leveret gratis indenfor få dage. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Tag med Gislev Rejser på jagt efter nordlys i Nordnorge.

Use your Facebook account to register to MeeTV. Som ni-årig kom jeg i familiepleje til mit 17. Jeg var anbragt på døgninstitution, fra jeg var fire år gammel. , men egentlige skatter blev udskrevet, når der var brug for det fx i forbindelse med krig, men med.

Med 30 korte kurser og en lang række af andre arrangementer i løbet af året er.