Spøgelser, overalt

Spøgelser, overalt
Forfatter:
ISBN:
9788793209527
Udgivet:
15. september 2017
Sprog:

Spøgelser, overalt består af syv fortællinger om relationer og uafsluttede regnskaber mellem mennesker der er, eller har været, følelsesmæssigt forbundet. Vi møder syv kvinder som ligner hinanden: de er i trediverne, storbymennesker som glider ind og ud af kærlighedsforhold og desperat forsøger at holde fast i noget i en verden hvor intet er sikkert. Kvinderne er næsten alle på rejse, og historierne foregår rundt omkring i Europa: Norge, Italien, Tjekkoslovakiet, Island.

Titelnovellen finder sted på et motel i Nevada, USA. Der er masser af spøgelser i Judith Hermanns anden novellesamling, men kun i to af historierne er de virkelige. I resten af historierne er der nærmere tale om spøgelser fra fortiden: elskere, venner, forældre som bliver ved med at hjemsøge fortælleren. Eller måske er det nærmere minder hun hjemsøges af – små øjeblikke fra fortiden hvor hun har været tæt på lykken eller opnået en kortvarig følelse af at noget faldt på plads.

Vintyper. Skæbnen giver os slægtninge.

Vi giver dig al relevant info om Thailand, så du trygt kan bestille din rejse. Klik her. clark kent. Halloween skeletter og spøgelser Kæmpe edderkop Denne kæmpe edderkop er noget helt for sig selv, den er KÆMPE stor og skal nok skræmme enhver som ser den. Vintyper. Søde, sjove og smukke citater om venskab og venner.

Rosévin, lavet på blå druer, hvor.