Den sorte muld

Den sorte muld
Forfatter:
ISBN:
9788711727492
Udgivet:
16. marts 2017
Sprog:

Langt ude i skoven ligger Bøgebakken. Bøgebakken er det højeste punkt i miles omkreds, og her er bøgetræerne smukkere og højere end noget andet sted. Anemonerne er de hvideste i hele skoven og liljekonvallerne dufter sødest – ja, alt, hvad der kan vokse af Bøgebakkens sorte muld, er bedre og smukkere end noget andet sted. Så når foråret kommer, sker der ting på Bøgebakken, som ikke er resten af skoven forundt …Forfatteren og journalisten Carl Ewald (1856-1908) havde en omfangsrig produktion, der strakte sig fra ironiske artikler i Politiken over debatterende samtidsromaner og historiske romaner til eventyr. Carl Ewald er også kendt for sin oversættelse af brødrene Grimms eventyr.I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde.

Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene. I Carl Ewalds eventyr møder vi den danske natur, dens dyr og planter på en ganske eventyrlig måde. Små som store vil nyde disse finurlige fortællinger, hvor dyrene får stemme, taler med træerne og klukker med vandløbene.

Kamelhovederne er en stærkt eroderet klippeformation nedenfor Hammershus borgruinen på Bornholms nordspids. Smagen er meget aromatisk. Granitbutikken. Disse sort skærver er meget velegnet til afdækning hvor der ønskes en mere grov og rustil virkning. Vi leverer også gratis i BigBag i hele Østjylland, tippet eller grappet af. Webshop med stort udvalg af granit til hus og have. Kæmpe udsalg af Sorte Granitskærver 16-22 mm Leveres aftippet.

Hariliku viinapuu Vitis Vinifera liigirikka perekonna hulgast võib leida üllatavalt palju sorte, mida saab edukalt kasvatada ka meie.