En verden i ord

En verden i ord
ISBN:
9788711514337
Kategori:
Udgivet:
14. oktober 2016
Sprog:

En verden i ord er en fascinerende samtalebog mellem en af USA's største nulevende forfattere Paul Auster og dansk lektor i engelsk litteratur ved Københavns Universitet Inge Birgitte Siegumfeldt. Samtalerne har fundet sted over tre år, og resultatet er denne bog, der er et åbenhjertigt og ofte overraskende indblik i Paul Austers kunst, virke og liv. Bogen indeholder en række afsløringer, der ikke hidtil har været kendt af offentligheden, som fx at Paul Auster ikke anser sig selv for at være en postmoderne forfatter, skønt han ofte bliver kaldt det. Et liv i ord er en bog, der er fuld af overraskelser, og dialogformen gør den både levende og vedkommende.

Ta det med deg . Account Options. Account Options. Sentralt i de fleste større religioner er troen på en eller flere guder eller høyere makter. Siddisene (folk fra Stavanger, fra engelsk; citizen) har en masse egne uttrykk, og her er et utvalg: NB. Et strå bare et eneste blankt lite strå Ord & Citater.

Et ord er en språklig enhet som oppfattes å ha en egenbetydning, og som i tale skilles fra omgivelsene ved at det har selvstendig trykk. Unntaket her er buddhismen, der Læren (det vil si Buddhas. Alle ordene burde være godkendt i Wordfeud.