Keramik og stentøj

Keramik og stentøj
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793265967
Kategori:
Udgivet:
20. april 2015
Sprog:

Keramik er populært som aldrig før – og det på trods af, at det er et ældgammelt materiale, som vores forfædre også brugte, når de skulle lave potter og skåle. De tidligste danske fund af keramik, vi kender til, er fra ertebøllekulturen, ca. 5.400 f.Kr. – ca. 3.900 f.Kr. Keramik er fællesbetegnelsen for alle typer af brændt ler, og hvilken type, der er tale om, afhænger af brændetemperaturen. Dermed går f.eks. porcelæn og fajance ind under betegnelsen keramik. Denne bog centrerer sig dog om det, vi normalt kender som keramik, og stentøj – og her er lidt for enhver smag! Læs både om Wiinblads folkehit, om Saxbo-firmaet, bliv klog på Syberg-kemarik og meget mere. Rigtig god læselyst.

Hos Keramikladen forhandler vi håndlavet keramik, porcelæn og stentøj i høj kvalitet. Måske lige det du søger eller noget, du bare må eje.

Loppemarkederne er blevet den nye folkesport, og som med al anden passion er det således b. Hurtig. maj. Ovnhus. Keramik og stentøj, Palshus, harepelsglasur, MA&S, HK, Hjort, Eigil Hinrichsen, Bangholm, Marselis, Marianne Westmann, Per Linnemann , Helle Allpass. Højde 20 cm. Keramikfestival 2018 i Skælskør onsdag d. Nye tilbud hver eneste dag.