Det skæbnesvangre testamente

Det skæbnesvangre testamente
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711947463
Kategori:
Udgivet:
7. marts 2018
Sprog:

Da den berømte kirurg doktor Nicoll på mystisk vis efterlader sig et halvfærdigt brev, som antyder, at han har gjort en betydningsfuld opdagelse, men ikke hvilken, er det op til vennen, doktor Robert Clyve, at finde ud af, hvad der er hændt kirurgen, og hvad der er så betydningsfuldt, at det er et potentielt drab værd ... Charles Bristol, pseudonym for Niels Gustav Meyn, 1891-1957.

En yderst produktiv dansk forfatter og journalist. Han skrev under hele 39 forskellige pseudonymer i sin karriere, hvoraf Charles Bristol nok er det mest udbredte. Hans forfatterskab bestod mestendels af populærlitteratur, men omfattede også både børnebøger, krimier og dyrebøger. Desuden skrev han, igen under forskellige pseudonymer, noveller til ugebladet Hjemmet. I 1940 blev Niels Gustav Meyn medlem af DNSAP, dog er hans skønlitterære bidrag til den danske nationalsocialistiske litteratur ret beskeden. Kun i partiets månedsbreve er enkelte noveller at finde, noveller, der meget klart afspejler hans nationalsocialistiske indstilling. Interessant i denne sammenhæng er især novellen "Elfenbensviften", der både strukturmæssigt og tematisk er et af de mest rendyrkede eksempler på den danske nationalsocialistiske litteratur.

Historisk Samfund for Vendsyssel har til formål at udbrede kendskabet til Vendelboernes historie - men hvad er det egentligt medlemmerne får. Troldene ville naturligvis ikke tillade denne forstyrrelse af deres enemærker, og en dag trådte den ledeste trold ind og fordrede af ham, at han skulle afgive det bedste, han ejede, sin hustru Eline. Historisk Samfund for Vendsyssel har til formål at udbrede kendskabet til Vendelboernes historie - men hvad er det egentligt medlemmerne får. århundredes Frankrig. Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende Tjekkiet. århundredes Frankrig. Også i det afspejlede sig den skotske naturs vildskab, omend forlenet med et præg af det 16.

Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende Tjekkiet. Havde Bothwells politiske Liv allerede været stormfuldt, var hans private liv det ikke mindre. århundredes Frankrig. Troldene ville naturligvis ikke tillade denne forstyrrelse af deres enemærker, og en dag trådte den ledeste trold ind og fordrede af ham, at han skulle afgive det bedste, han ejede, sin hustru Eline.