Den autentiske virksomhed

Den autentiske virksomhed
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799902101
Kategori:
Udgivet:
1. maj 2016
Sprog:

Ledere og konsulenter skal fremover kunne analysere og udvikle virksomhedens autentiske identitet, for at skabe succesfulde virksomheder og brands. I Den autentiske virksomhed kan du opleve nogle af verdens mest succesfulde brands og få at vide, hvordan de opnåede deres succes som forretning og brand. René Redzepi fra Noma fortæller om rejsen fra outsider til verdens bedste. LEGO-topchef Jørgen Vig Knudstorp belyser bevægelsen fra krise til en fælles, meningsfuld vision. Og Jan Ryde, ejeren af Hästens, fortæller hvordan han har forløst familievirksomhedens potentiale ved at genopdage virksomhedens autentiske identitet. Den autentiske virksomhed er skrevet til ledere, som har ansvar for strategisk forretningsudvikling, organisatorisk forandring, udvikling af virksomhedens brand, markedsføring og kommunikation. Ledere I både kommercielle virksomheder såvel som offentlige virksomheder, ministerier, og kommuner kan få inspiration fra bogen og de gode eksempler. Det kan du lære: · Meningssamfundet stiller krav til virksomhedens purpose · Hvorfor virksomheders autentiske identitet er blevet en afgørende for at skabe værdi for kunder og medarbejdere · Forstå autenticitetens tre dimensioner og lær at analysere historisk autenticitet, refleksiv autenticitet og ekspressiv autenticitet · Kortlæg virksomhedens styrker og potentialer gennem antropologisk og narrativ analyse · Forstå, hvordan sæt af autentiske styrker kan bringes til live i virksomhedens strategi og brand · Oplev, hvordan danske og internationale topchefer har defineret virksomhedens autentiske identitet for at opnå succes Special edition bogen indeholder ligeledes et ark, der fungerer som øvelses-ark og plakat. Om forfatteren Nikolaj Stagis rådgiver virksomheder, organisationer og byer om identitet, branding og forretningsudvikling og er partner i brandbureauet Stagis, som han stiftede i 1997. Han er oprindeligt designer mDD og har en Master of Management Development fra CBS. Nikolaj holder foredrag og underviser på universiteter i Danmark og udlandet. Han er medlem af den internationale branding-tænketank The Medinge Group og er forfatter til en række artikler, rapporter og kapitler i andre bøger. Den autentiske virksomhed er Nikolaj Stagis’ første bog, som udkom i første udgave i 2012 på Gyldendal.

Vi har en bred erfaring og viden i teamet, der gør det naturligt for os at rådgive og vejlede vores forhandlere, så de kan tilbyde den bedst mulige oplevelse til deres kunder. Glæd dig til lækkert, velsmagende og frisklavet Street Food fra hele verden. Takket være vores videnskabeligt designede spørgeskema, vil du på Academic Singles kun blive matched med kompatible partnere.

De er inspireret fra hele verden og ud fra lokale opskriver hos lokale producenter. Nogle vil muligvis påstå, at det er på grund af det kreative udtryk, men er sex-scener virkelig nødvendige.

beskriver, hvordan ledere udvikler sig til originale og autentiske ledere samt hvordan teams bliver robuste og solide enheder, der kan modstå forandringer og pres. oktober 1974) var en sudetertysk, industrimand og nazist. Vi har en bred erfaring og viden i teamet, der gør det naturligt for os at rådgive og vejlede vores forhandlere, så de kan tilbyde den bedst mulige oplevelse til deres kunder.