Spegepølser

Spegepølser
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799680412
Kategori:
Udgivet:
12. november 2014
Sprog:

Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og en spansk chorizo. Der er forskellige traditioner og kulturer rundt om i Europa, og alligevel har de forskellige spegepølser eller salamier meget tilfælles. Bogen giver en grundig indføring i, hvordan man hjemme i sit eget køkken kan lave de mange forskellige spegepølsespecialiteter. Samtidig bliver læseren taget med på en rejse i Europa, hvor forfatterne har besøgt over 30 forskellige pølsemagere, som med stolthed og entusiasme fortæller, hvordan de fremstiller de fantastiske pølser. Forfatterne har eksperimenteret meget med at lave spegepølser, både efter dansk tradition, hvor pølserne røges, men også efter traditioner i Italien og Spanien, hvor spegepølser blot tørres med eller uden brug af skimmelkultur. Med denne bog lægger forfatterne op til, at læseren selv får lyst til at eksperimentere med fremstilling af spegepølser hjemme i køkkenet.

Stort udvalg af lækre Buffeter - Frederiksborg Catering tilbyder buffeter til alle lejligheder og festarrangementer. En af Danmarks største diskbetjente slagterforretninger ligger i Vestsjælland med eget pølsemageri og røgeri.

Fremstillet efter traditionelle opskrifter. Den vejede 122,3 kg, da vi hentede den på slagteriet. 3 retter 175,-4 retter 195,- Rullepølser fra delika er lavet af håndsorteret svinebrystflæsk. Fremstillet efter traditionelle opskrifter. Gammeldags slagterforretning i Aalborg. Fredag 4/12 Så er Øffe slagtet. Risskov Slagteren Ellebjergvej 2. com.