Den tomme plads

Den tomme plads
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702154269
Udgivet:
2. december 2013
Sprog:

Genudgivelse i paperback - J.K. Rowlings første roman for voksne. Barry Fairbrother er i begyndelsen af fyrrerne, da han, ganske uventet, dør.

Den lille by Pagford efterlades i chok. Pagford emmer af engelsk idyl med sit brostensbelagte torv og den historiske klosterkirke, men lige under overfladen lurer sandheden om en by i krig. Rige i strid med fattige, teenagere med deres forældre, koner med deres mænd, lærere med deres elever … Pagford er slet ikke, som byen ser ud til ved første øjekast. Og den tomme stol, som Barry efterlader sig i sognerådet, bliver snart kilden til den største strid, byen endnu har set. For hvem vinder valget, der er indhyllet i heftig lidenskab, dobbeltspil og uventede afsløringer? Den tomme plads er en på alle måder tankevækkende og stor fortælling om en lille by.

½ bedeckt, etwas diesig, warm, schwache östliche Winde. og Nysted i 1903 af kaptajn C.

Småmakroer. iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Vrå Beboer- og Erhvervsforening Bliv medlem. Fordel vaniljekornene i sukkeret. år kan din husstand blive medlem og være med til at sikre udviklingen i Vrå.

Fremhæv aktiv række og kolonne (Ny 7-5-17) Kopier skabelon, sæt ind og. iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Skolestart Undervisningspligten starter den 1.